Stomatologie Brasov - EsDent - Urgente Stomatologice, Implantologie, Estetica, Ortodontie
Implantul dentar
Data adaugarii: 22.11.2015

Nu exista nimic mai bun decat un dinte sanatos, dar, fata de punti sau proteze partiale, implanturile dentare ofera confort pacientului, conserva tesutul osos si mucoasa, iar ingrijirea lor este mai facila.
Implanturile dentare pot fi folosite pentru tratamentul mai multor feluri de edentatii. Implanturile dentare pot inlocui un singur dinte, mai multi dinti - intr-o punte, toti dintii unei arcade - intr-o punte totala sau pot oferi stabilitate unei proteze.
Implanturile dentare ajuta medicii stomatologi sa asigure o mai buna calitate a vietii pentru pacientii lor.
Tratamentul edentatiilor prin implanturi dentare este simplu, durabil si variabil. Exista studii care au demonstrat ca, atunci cand igiena orala este foarte buna si tratamentul protetic este corect, implanturile dentare pot dura o viata. Coroanele dentare pe implanturi sunt estetice, arata si se simt ca si dintii naturali, iar functionalitatea este aceeasi ca a propriilor dinti.


Avantajele implanturilor:
• NATURALETE - datorita faptului ca implanturile sunt "ingropate" in os, coroanele acoperitoare vor fi asemanatoare dintilor naturali
• CONFORT - nu trebuie sa mai aveti grija de protezele care pot aluneca in timp ce vorbiti sau mancati
• NUTRITIE SANATOASA - veti putea manca mult mai bine cu implanturile dentare. Masticatia cu proteze dentare poate fi uneori dificila. Protezele maxilare va acopera palatul, ceeea ce duce la scaderea sensibilitaatii gustative.
• ESTETICA SI INCREDERE - datorita faptului ca implanturile par dinti naturali, veti uita ca ati avut dinti lipsa, felul in care vorbiti nu va fi afectat, ca in cazul protezelor

PROCEDURA
Decizia de a avea implanturi dentare va apartine. Aceasta va fi luata impreuna cu medicul chirurg in urma consultatiei si expunerii planului de tratament adecvat situatiei clinice si posibilitatilor financiare. Modelele de studiu vor reproduce arcadele dentare si vor ajuta, alaturi de tomografie la stabilirea pozitiei implantului dentar.
Procedura chirurgicala este relativ simpla. Sub anestezie locala, se frezeaza osul pentru a pregati locul unde va fi plasat implantul. Procedura este rapida si nedureroasa.

Ai o urgenta?

Suntem pregatiti pentru orice situatie: de la igiena si cosmetica dentara pana la cele mai complicate interventii chirurgicale sau implaturi.

0733 023 577
Calea Bucuresti, nr. 50, Brasov
Vezi si alte sfaturi stomatologice