Stomatologie Brasov - EsDent - Urgente Stomatologice, Implantologie, Estetica, Ortodontie
Cosmetica dentara Brasov

Procedeul de albire a dintilor reprezinta unul dintre cele mai bune lucruri ce li se putea intampla oamenilor. Prin albire va redescoperiti increderea in sine datorita intregului proces de albire a dintilor.

• Este un miracol al cosmeticii dentare, un factor ce va ajuta sa va indepliniti visele.

• Recapatati-va frumusetea zambetului natural.

• Albirea danturii realizată în cabinetul stomatologic, este recomandata ca fiind cea mai eficienta, rapida si sigura metoda de curatare a petelor nedorite ( se realizeaza in cateva minute ).

• In cazul acestei proceduri, expertii nostrii recomanda detartrajul+ periajul profesional+ fluorizare + tratament cu gel de albire.

• Utilizarea serviciilor unui cabinet specializat are mai multe beneficii decat cele folosite acasa. In primul rand, dentistul iti poate verifica întreaga istorie dentara si iti poate face o examinare dentoparodontala, punand întrebari si despre eventualele antecedente medicale - avand sanse mari sa determine cauza ingalbenirii dintilor, precum si metoda adecvata de albire a acestora.

Pentru orice tip de cosmetica dentara va asteaptam la EsDent!

Ai o urgenta?

Suntem pregatiti pentru orice situatie: de la igiena si cosmetica dentara pana la cele mai complicate interventii chirurgicale sau implaturi.

Str. Carpatilor, nr. 39 - Luni-Duminica: 08:00 - 24:00

0733 023 577

Str. Calea Bucuresti, nr. 50 - Luni-Vineri: 08:00 - 22:00

0773 808 111
Vezi si alte servicii stomatologice