Stomatologie Brasov - EsDent - Urgente Stomatologice, Implantologie, Estetica, Ortodontie
Implantologie Brasov

O reabilitare orala pe baza de implanturi este de nepretuit atunci cand avem nevoie de o inlocuire a dintilor lipsa.  Implantul dentar este un cec in alb pentru o viata sociala normala, este cel mai bun motiv pentru un zambet sincer, este o poarta deschisa catre o lume a conversatiilor relaxate, a increderii in sine si a rasului cristalin.
 

Ce inseamna, de fapt, reabilitarea orala pe baza de implanturi?

Uneori, ajungem la un moment in viata cand este necesar un implant dentar. Ce facem? Unde mergem? Unde gasim acel medic competent pentru a rezolva rapid, eficient si calitativ problema aparuta?
 

Ei bine, pentru a ne raspunde la aceste intrebari, este nevoie sa intelegem cat de cat complexitatea acestui tip de tratament.
 

Diagnosticarea, explorarea zonei de interes si masurarea densitatii osoase sunt doar cateva dintre procedurile ce pot fi necesare pentru simularea corecta a plasarii implantului (aprecierea corecta a traictoriei implantului, inclinatia, adancimea sau inaltimea acestuia).
 

Implantul (ca dispozitiv) inlocuieste radacina dintelui si va fi plasat astfel incat sa se integreze perfect in osul maxilar sau mandibular. Astfel, el functioneaza si arata identic cu dintele natural.
 

Implantul se poate comporta foarte bine chiar si 20 de ani, poate si mai mult; insa acest lucru variaza de la individ la individ, efectele pe termen lung fiind influentate in cea mai mare parte de factorii genetici si de obiceiurile pacientului.
 

Dispozitivul implantat (implantul dentar) este realizat din titan medical sau zirconiu, metale pure, biologice si compatibile cu tesuturile umane. Asadar, riscul de respingere este nul la persoanele sanatoase, cazurile de implantologie EsDent avand o rata de succes de 100%.
 

Ce trebuie sa mai stim:

Implantul dentar poate fi inserat in aceeasi sedinta cu extractia dintelui, ceea ce permite sa reducem numarul interventiilor, sa obtinem un rezultat mai bun si, nu in ultimul rand, sa reducem costurile.
 

In majoritatea cazurilor, inserarea implantului este combinata cu grefa gingivala (interventie asupra necesitatii careia va informeaza medicul stomatolog).
 

Sedinta de insertie a implantului se termina, in 90% din cazuri, cu aplicarea unei coroane provizorii, ce conduce la obtinerea celui mai bun si predictibil rezultat.

Ai o urgenta?

Suntem pregatiti pentru orice situatie: de la igiena si cosmetica dentara pana la cele mai complicate interventii chirurgicale sau implaturi.

Str. Carpatilor, nr. 39 - Luni-Duminica: 08:00 - 24:00

0733 023 577

Str. Calea Bucuresti, nr. 50 - Luni-Vineri: 08:00 - 22:00

0773 808 111
Vezi si alte servicii stomatologice