Stomatologie Brasov - EsDent - Urgente Stomatologice, Implantologie, Estetica, Ortodontie
Iti doresti buzele perfect conturate? Esdent este solutia!

Terapia ideala pentru reducerea ridurilor si pliurilor, refacerea elasticitatii, hidratarii, a tonusului cutanat este pe cale intradermica, pe cale orala (solutie buvabila) si pe cale topica (linia dermatocosmetica).

Oferta contine:  Consult medic specialist Dr Podoreanu Georgiana; Anestezie,  Injectare acid hialuronic Princess, Control,  Igienizare bucala – Detartraj cu ultrasunete si periaj profesional, Air – Flow, Bijuterie dentara Swarovski

 

PACHET 1 :

Injectare 1 fiola de acid hialuronic Croma Princess – 700 lei

PACHET 2 :

Injectare a 2 fiole de acid hialuronic Croma Princess – 1200 lei

PACHET 3 :

Injectare a 3 fiole de acid hialuronic Croma Princess – 1800 lei

Detalii promotie :

Pentru că acidul hialuronic se găsește în mod natural în piele, injecțiile cu această substanță nu sunt dăunătoare. Ba mai mult, aceste injecții conferă volum buzelor, îndepărtează ridurile, corectează cearcănele, vindecă cicatricile. Cu alte cuvinte, ne scapă de toate acele semne nedorite de pe fața noastră.  

Atunci când este injectat în piele, acesta atrage molecule de apă şi hidratează porţiunea respectivă, reducând ridurile şi imperfecţiunile.

Buzele pline au fost asociate cu tineretea si frumusetea de sute de ani, in mai toate culturile, sunt cautate dintotdeauna, indiferent de varsta si sunt considerate un semn de tinerete si un standard de senzualitate.

Daca va doriti un zambet mai atragator, tratamentul cu acid hialuronic pentru modelarea si marirea buzelor poate fi solutia pentru dumneavoastra. Confera aspect natural, buze moi, este definit conturul, se confera volum global, se poate ridica, daca este necesar, comisura bucala pentru un aspect optimist, intinerit.

Ai o urgenta?

Suntem pregatiti pentru orice situatie: de la igiena si cosmetica dentara pana la cele mai complicate interventii chirurgicale sau implaturi.

0733 023 577
Calea Bucuresti, nr. 50, Brasov
Vezi si alte oferte